Bel Ons of Mail ons

microFI

draadloze diensten

Uw bezoekers onbezorgd laten

Dat uw bedrijf een internet verbinding beschikbaar stelt aan uw gasten is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid geworden. Uw gasten verwachten dat er een stabiele draadloze verbinding is die zij gratis kunnen gebruiken.

Hoe gaat u om met deze verwachting? Hoeveel gasten kunnen ongestoord internetten? Is het bereik buiten wel goed zodat er op het terras ook gebruik van gemaakt kan worden?

microFI

Uw bezoekers onbezorgd laten surfen, schatten en mailen

Dat uw bedrijf een internet verbinding beschikbaar stelt aan uw gasten is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid geworden. Uw gasten verwachten dat er een stabiele draadloze verbinding is die zij gratis kunnen gebruiken.

Hoe gaat u om met deze verwachting? Hoeveel gasten kunnen ongestoord internetten? Is het bereik buiten wel goed zodat er op het terras ook gebruik van gemaakt kan worden?

microFI

Volledig beheerde Wi-Fi netwerken

microFI laat u eenvoudig (meerdere) gescheiden draadloze netwerken beheren zodat uw systemen geen bandbreedte van elkaar aftappen. Uw kassasystemen mogen niet lijden onder het internetgebruik van uw gasten. Daarom is het verstandig deze netwerken van elkaar af te scheiden (en het gratis gebruik van Wi-Fi voor uw gasten te limiteren.)

Beveiligd Wi-Fi netwerk

Wij beveiligen uw Wi-Fi netwerken tegen ongeautoriseerd gebruik van buitenaf.

Signal Scheduling

Met ‘signal scheduling’ kunt u zelf bepalen op welke tijden uw Wi-Fi netwerk beschikbaar is voor uw gasten. Op tijden dat u gesloten bent kunt u dan zorgen dat eventuele passanten (buiten uw openingstijden om) geen gebruik kunnen maken van uw Wi-Fi netwerk.

Guest Control

Met ‘guest control’ beheert u zelf uw Wi-Fi netwerk voor uw gasten. Verschillende gebruikers kunnen bijvoorbeeld gegroepeerd worden. Wanneer uw gasten van uw Wi-Fi netwerk gebruik willen maken moeten zij eerst akkoord gaan met uw voorwaarden. Uw gasten komen voordat zij online kunnen gaan eerst op een landingspagina. Deze wordt van uw logo voorzien en kan in uw huisstijl worden uitgevoerd. Gebruikers kunnen uw voorwaarden lezen en door middel van een klik ‘akkoord’ gaan. Dan pas kunnen uw gasten uw Wi-Fi netwerk gebruiken. Op de landingspagina kunt u tevens promotionele activiteiten plaatsen. Heeft u een evenement? U kunt het promoten op de landingspagina.

Met de Unify controller beheert u eenvoudig uw wifi netwerk

Voordelen van microFI

Een stabiel Wi-Fi signaal en optimale dekking

Door middel van ‘auto channel’ heeft u altijd een stabiel wifi-signaal. Voorkom ergernis door het wegvallen van uw Wi-Fi. Wij stellen voor uw bedrijf uw Wi-Fi netwerk in zodat u signaalsterkte en dekking optimaal zijn voor uw etablissement.

Beveiliging

Uw Wi-Fi signalen worden afgescheiden, geïsoleerd van elkaar en van de rest van uw netwerk.

Wi-Fi login portal voor gasten

Acceptatie van uw voorwaarden

Gasten moeten eerst uw voorwaarden accepteren voordat zij van uw Wi-Fi gebruik kunnen maken.

Promotie/reclame

Promoot uw evenementen/diensten op uw landingspagina

Beheer uw bandbreedte

Zorg dat uw bedrijfsnetwerk en systemen niet lijden onder internetgebruik van uw gasten.

Beheers uw wifi netwerk voor gasten met de wifi login portal

microPAGE – Onze aanvullende dienst

Bereik uw Wi-Fi gebruikers direct na het inloggen!

Uw gasten loggen in via de Wi-Fi portal om gebruik te maken van uw draadloos internet. Met onze add-on dienst microPAGE komen uw Wi-Fi gebruikers direct terecht op uw eigen mini-website. Hierop kunt u hen direct informeren over events, dagspecials of wat u dan ook te melden heeft.

Direct contact met ons? Klik hier!

Hardware waarop u kunt vertrouwen

microDOT werkt met hardware van industriële kwaliteit. Met behulp van de Wi-Fi access points van Ubiquiti realiseren wij voor u een krachtig en stabiel draadloos netwerk waarbij elk netwerk apparaat zij eigen stukje bandbreedte krijgt. microDOT draagt zorg voor een probleemloze digitale bedrijfsvoering.

Neem een kijkje op ons hardware-pagina voor een overzicht en voor de technische specificaties.

'Honderden gasten online, maar de kassa's dan?'

Een begrip in Amsterdam is ‘t Blauwe Theehuis in het Vondelpark in Amsterdam. Een van oudsher drukbezochte horecagelegenheid met een prachtig groot terras. ‘t Blauwe Theehuis is populair onder wandelaars in het Vondelpark, onder de flexwerkers die er een ontbijt nuttigen met hun laptop maar ook als evenementen locatie zoals tijdens het Amsterdam Dance Event. Uiteraard betekent dit dat er uitdagingen liggen voor het bieden van Internet voor gasten alsmede het draaiende houden van de kassa’s, mobiele pin-terminals en muziekcomputers. microFI en microNET zijn de producten die de oplossing bieden.

Bent u geïnteresseerd in een microDOT dienst? Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen